Håll igång =P

Tvätta, städa, vika... =( *pust*
Det är tråkiiigt att städa, kan inte någon komma med förslag om hur det blir KUL att städa??
Mormor och Mamma o Mollan kom hit idag, käkade semla *mums* och tvättade och städade =)
Fick åka in akut med lillen inatt för han börja andas tungt, blev blå om läpparna. Usch, va nervös man kan bli och rädd =( Inte alls kul. Han har fått luftrörs katarr. Fick andas in något som vidgar luftrören och fick bricanyl och en annan medicin. Mammas plutt, usch va jag tycker synd om honom, men han är la glad nu när han får sova bredvid mammsen =)
Har precis kollat Livet på BB, gud va man lipar ibland till saker som man sen undrar, varför gråter jag, det är ju inte jag som föder direkt hehe..
I morgon skall jag åka iväg och sola igen =)  Och skall även kolla upp någon som är bra på att göra naglar och göra i ordning dom oxå =)
Nee, nu skall jag kolla Jersey Shore ;) *wohoo*
mammas plutt =) *ASG*
Badar i diskhon =P Och han bara älskar att dra i disken till höger-->
Som han INTE får =P
Visste inte att man kan prata i Telefon i Kamerasladden =)
Men Kevin kan tydligen allt.. =)
Mammas lilla prinsunge.. Vill bara äta upp dig =)

Städat o latat =)

Klockan tolv brukar Kevin ta sig en tupplur varje dag och sova en timma ungefär, men idag när vi gick och la oss vid tolv tiden så somnade vi alla tre =) Och gissa när JAG vaknade? - Jo halv 3, och fick väcka Kevin, haha!
Så idag är man inte lika trött som annars =P
Och Kevin hade masssor med energi att hjälpa mamma städa på toaletten, han tömde tvättkorgen och la I toaletten, och sina leksaker la han i toaletten, tog den sprayen man sprayar med och torkar, och stoppa i munnen och fick sig en rolig min, =O *urk*. Sen va det köket, då tyckte han att jag inte dammsög så bra så han gick framför mig och tog tag i dammsugaren och började dra den fram och tillbaka. Så det va bara för mig att släppa för Kevin kan själv =p
Så i morgon ska vi städa lite till för på kvällen skall det bli MARY KAY kväll =) Och då får jag en värdinnegåva =) Satin Hands, *yippiie*
Nu skall jag dra mig tillbaka i min goa säng och upp i morgon till öppna förskolan med Kevin =) Det skall bli kul.
Galna Kevin dansar och sjunger =)
Natti <3

MIN TELEFON =( =( =(

Min telefon =(  Hur fan kan en skärm spricka när man fan knappt tar i den?!! En Ihpone. När man tar av skalet baktill så håller man ju fingrarna på skärmen fram när man drar ner luckan för att ta ut batteriet. Då spricker hela jävla skärmen? Skall det gå ens?!!!

Nu är jag ledsen =( Hur skall jag nu kunna ha kontakt med någon?? Kan ju inte ens svara i telefonen eller skicka sms =( 

Nu är Jonathan påväg över hit så skall han hålla mig sällskap, för det är ju tråkigt för vissa andra personer att umgås med lilla mig. Men men, någon tycker jag är rolig i alla fall.. Det är ju tur det =)

I morgon är det tvättdag, mamma kommer hit och hjälper till lite. Får passa på att städa lite oxå. Kevin tar ju alltid över när jag städar här.

aa som sagt tar verkligen över =P

16 Januari

ÄNTLIGEN fick jag åkt in till stan och kollat rean =) Mamma, Mollan, Kevin och jag. 
Tyvärr va det ganska utplockat men hittade två klänningar som va ursnygga =) Fick även lämnat tillbaka min nyårsklänning som var förstor =( Så fick aldrig använt den.

Skulle vilja åka in till stan i morgon igen för att kolla runt, hann inte kolla i så många affärer för vi fastnade på Cubus en lång stund. Mamma försökte dra på mig collegetröjor, Herregud va jag såg ut, som en säck potatis. Haha!!
Nee så kan jag inte gå runt. Smaken är som baken.. *Verkligen*

Hittade massa snygga byxor på Cubus, men tyvärr inga i min storlek, antingen monsterstorlekar eller så var det pyggmestorlekar.. =( Inget mittemellan.

Ne, nu skall jag krypa ner i soffan med Henke och kollar Milan matchen =) Zlatan =)


">sandra
  • www.pingpongbarnklader.se
  • RSS 2.0