Tappat den =)


 Gott nytt år alla =)
Idag är Kevin 3 veckor gammal och i dag rammlade navelsträngen av, på självaste nyårsafton tappade han den=)

Idag är vi hemma hos Min mamma, Jag, Kevin och Henke =)
Vi har ätit lite och nu sitter vi och kollar på tabbar, äter godis och har mysigt.
Sen blir det skåla och hoppas att det blir ett fiint år =)
Mollan pimplar Pommac och skall åka till en kompis strax så då blir det vuxen kväll=) hehe
Gott nytt (L)

Jul

idag är kevin väldigt trött efter gårdagen, så nu ligger han och sover i sin stol och jag sitter i soffan och vaggar honom:-) han är nöjd och belåten, hehe.. Han ligger och smaskar och gnyr. Det är helt obeskrivligt hur mycket jag älskar min son. Han är det vackraste på hela denna jorden, och den finaste lilla ögonsten i hela universum. Vill bara hålla om honom och aldrig släppa honom. Kommer alltid göra allt för min son, och skydda honom från allt, (försöka i alla fall) han ska få det Bäst:-)

Jul

denna fina snuttefilt fick kevin av mommo och moffa:-) han låg och kollade på den och var jättenöjd, han började suga på dinos näsa för han var nog hungrig hehe. Men den tyckte han om väldigt mycket:-) tack mommo och moffa:-)

Jul

denna fina dräckten fick kevin från sin stålGammelmommo:-D han blev jättefin i den:-) han tyckte den var jätteskön:-) tack Gammelmommo<3

Gottit

kevin och pappa ligger o myser i sängen. Så gott

10 dagar gammal

Idag är våran prins 10 dagar gammal:-) han växer så det knakar. Känns så underbart att ha min son här hos mig. Äntligen, tänker jag varje dag, gått med ett litet liv i mig i 9månader och nu helt plötsligt ligger den finaste killen vid mitt bröst. En underbar känsla. + idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i 1år och 7månader:-) kan inte bli bättre. Helt underbart att få ha två utav dom mest finaste killarna på jorden hos mig, älskar er så oerhört. <3

.

titta så fina fossingar lillkillen har:-) världens goaste:-)

Kalas

såhär trött var kevin i dag. Sov sov och sov. Bilden blev lite fel håll Men aa:-) idag firade vi moffa pierre, han fyllde 37:-) åt lite go tårta och fikade, jättetrevligt..:-) idag hade vi ett hembesök från bvc, hon vägde kevin och han väger nu 3800g. Det är jättebra att han går upp för då vet man att mjölken i brösten duger för honom;-)skall åka till barnmorskan den 23 igen, väga honom igen och sånt. Sen är det jul, (fy f*n) massa snö:-( vill ha sommar nu nu nu!! Nu ligger jag i sängen med mina älsklingar och skall kolla eurotrip sen sova igen:-) dagarna går fort känns det som. God natt!!

God natt alla

Kevin ser arg ut när jag tar kort när han sover. Nu skall vi snart gå och lägga oss och sova. I morgon kommer petra, en som vi skall gå till på bvc. Dom gör hembesök första gången så man slipper åka hemifrån när han är så liten. I morgon skriver vi kanske lite mera. Mormor har skrivit jättefint på sin blogg tycker kevin och säger att han älskar mormor jättemycket. Mormors blogg www.jabbadabbado.blogg.se sov gott alla puss och kram.

Förlossningen

Kan ju dra snabbt hur förlossningen gick också:-) klockan 7 på morgonen den 9/12 vaknade jag av att jag hade jätteont i magen, ganska mycket sammandragningar. Klockan 8 gick jag och la mig i ett Varmt bad för jag ville dämpa smärtan lite. Väckte henke för att be honom ringa upp och säga att vi måste komma in för jag hade en annan känsla av smärta denna gången. Ca kl 11 kom vi in till sjukhuset så kollade dom mig, hade bara öppnat mig 1,5cm, Men jag kände verkligen att de var något på g så vi fick stanna kvar på bb och vänta. Några timmar senare skickade dom upp oss till förlossningen igen, 5cm öppen och hyfsade sammandragningar. In på ett förlossningsrum och lägga sig och göra sig bostad;-) skulle ju vara där några timmar antog vi. Timmarna gick, hade fått min ryggmärgsbedövning och lustgas så jag var lugn. Öppnade mig till 7cm så spräckte dom vattenhinnan och drog igång värkarna med dropp, mamma och henke var med. Henke blev svimmfärdig och fick sätta sig ner, mamma tog över och höll handen och puschade mig. Tack för att du var med mamma<3 klockan 01.41 kom kevin maximilian johansson eriksson. :-) en helt obeskrivlig känsla, trodde det skulle göra ondare än vad det gjorde. Men allt var värt det!! Älskar min älskade son kevin.

.

Finaste killen på jorden. I dag fick vi hans nya personnummer hem:-) fick även en Lapp om vad han skall heta. Kevin maximilian johansson eriksson. Han skall ha eriksson som efternamn:-) i dag är han 7dagar gammal. Vuxit lite känns det som. Nu ligger vi i sängen och myser, fast han har somnat för han fick precis tutte:-) han e ett livet matvrak. Men det är bara bra, amningen går jättebra. Allt går hju fantastiskt bra, mamma säger att jag vet inte hur det är att ha barn. Hehe.. Bara för att han är så snäll min lilla prins. Älskar dig kevin.

.

mammas lilla ögonsten

.

Pappa och kevin myser i soffan.

.

idag är han 6dagar gammal:-) här sitter han i stolen och kollar på mamma o pappa när vi äter frukost.

Kevin maximilian johansson eriksson

kevin maximilian johansson eriksson. 3625gram och 51cm klockan 01.41 natten till den 10/12-09 föddes våran älskade prins

Pappa och kevin


">sandra
  • www.pingpongbarnklader.se
  • RSS 2.0